Vannfakta: formidler kunnskap om gode og robuste løsninger

Tips oss

+47 907 666 43

Leca inviterer til webinar om overvannshåndtering

Det er fullt mulig å gå seg vekk i mylderet av verktøy som tilbys i arbeidet for overvannshåndtering. Leca arrangerer webinar for igjen å presentere sine produkt på en skikkelig måte.

av | des 13, 2021

Lecas kommende webinar er onsdag 15. desember, klokken 10:00-10:30. Her er lenken til påmeldingen.

Leca har hatt webinar om overvannsløsninger tidligere, blant annet knyttet til Leca-lettklinker. Denne artikkelen på Vannfakta.no beskriver hvordan Leca ivrer for å kombinere overvannshåndtering med trivelige uterom, gjennom kuler som suger.

 

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Vann, renovasjon og ENØK-tilskudd!

Vann, renovasjon og ENØK-tilskudd!

Teksten over er hentet fra et innlegg på Norsk Vanns LI-konto. ØyVAR AS drifter vann og renovasjon i Øygarden kommune, og der har nyutdannede Linda Hummervoll (25 år) sin første fulltids arbeidsplass. Tradisjonelle ENØK-tiltak Øygarden kommune oppsto ved...

Vurderer sertifiseringsordning for overvann

Vurderer sertifiseringsordning for overvann

Vi vil fortsatt ha mest av normalregnet. Dette må i all hovedsak håndteres på privat eiendom – og vi snakker i realiteten om private hager. Til den oppgaven trengs kunnskap og kunnskapsrike fagfolk. Overvannsdisponeringen kan ikke overlates til tilfeldighetene.

Oslo: Bekker, elver og bymiljø

Oslo: Bekker, elver og bymiljø

I Oslo Elveforums visjon 2023, En blågrønn visjon for byens vassdrag, beskrives det at byggesonen i våre dagers Oslo for et par hundre år siden hadde 10 hovedvassdrag med til sammen 69 km åpne elvestrekninger, samt 283 km åpne bekker. Nå er tallene henholdsvis 50 km....