Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Kalkulator for beregning av mengde og effekt

I et webinar onsdag 8. juni lanserer Leca Norge en nyutviklet overvannshåndteringskalkulator, for Leca Lettklinker. Verktøyet lar deg beregne mengden og effekten av ulike typer Leca-materialer for klimatilpasningstiltak.

av | jun 2, 2022

Leca Lettklinker er ekspandert leire, i form av kuler med en åpen porestruktur. Produktet benyttes blant annet til regnvannshåndtering og skadeforebygging. Les mer om Leca Lettklinker i Vannfakta-artikkelen Kuler som suger.

Effektiv kunnskapsdeling

Leca Norge har, som flere andre, benyttet de siste årenes muligheter til å arrangere webinar. Onsdag 8. juni kl. 10.00 arrangerer selskapet denne gangen et mini-webinar. I løpet av 30 minutter vil selskapets ekspert på overvannshåndtering og grønne tak Jaran Raymond Wood, presentere overvannshåndteringskalkulatoren for Leca Lettklinker. Han vil også drøfte Leca som produkt i jordblandinger; som komponent for å lage lette jordmasser, forbedre hydrauliske egenskaper i jorden, samt gi gode vekstforhold til planter.

Lenke til på melding finner du her. Her er en Vannfakta-artikkel om et tidligere webinar i regi av Leca Norge.

Fordi Leca Lettklinker har evnen til å både suge opp og avgi vann, fungerer et lag som dette som et fordøyende magasin.

Bilder fra Leca Norge.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Kurs: Overvannsdisponering i hagen

Kurs: Overvannsdisponering i hagen

Overvann for gartnere: Norges grønne fagskole – Vea arrangerer et høyaktuelt kurs, hvor deltakerne lærer å avdekke og å utnytte tomtens potensiale for overvannsdisponering.

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Bildet: Fra Vannbransjens innovasjonskonferanse 2023. Årets konferanse arrangeres 31 oktober. Konferansen gjennomføres i år på Thon Hotel Opra i Oslo, 31. oktober. Konferansens mål er å samle vannbransjen for å presentere innovative prosjekter, inspirere, dele...

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

[instagram-feed cols=5]