Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Vannfakta gratulerer RIF med VM-seier!

RIF har i løpet av de siste ti årene dyrket rollen som samfunnsrådgiver. Nylig fikk organisasjonen førsteplassen i den årlige kåringen av verdens beste organisasjon for rådgivere. Dette er en bragd, og Vannfakta gratulerer!

av | sep 15, 2022

RIF deltok i klassen for «Best advancement of a Cause, Advocacy Campaign or Event.

– Dette er enormt motiverende», sier administrerende direktør i RIF, Liv Kari Skudal Hansteen, i en pressemelding i etterkant. Hansteen mottok prisen i Geneve, sammen med RIFs styreleder Grethe Bergly fra Multiconsult.

«- RIF har i løpet av de siste ti årene dyrket rollen som samfunnsrådgiver», forteller Hansteen. «- Den internasjonale juryen har latt seg imponere av State of the Nation-rapportene om tilstanden i offentlig sektor på bygg- og anleggsområdet og hvordan de har lagt premisser for den politiske debatten på disse områdene», sier hun videre i pressemeldingen.

Les mer i RIFs nyhetsrom.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Klimatilpassing overvann: Verktøy for å gjøre det

Klimatilpassing overvann: Verktøy for å gjøre det

Målet med Rambøll og Teknas kurs i Bærekraftig klimatilpasning og overvannshåndtering er å bidra til å styrke prosjektledere og andre aktører, som spiller en nøkkelrolle i å gjøre byer og tettsteder i Norge klimarobuste, slik at vi som samfunn kan tilpasse oss det...

Om å vekke politisk interesse for vann

Om å vekke politisk interesse for vann

Stortingsrepresentant Anne Kristine Linnestad, fra Høyre, gikk fra å være en engasjert 17-åring, som kjempet for full barnehagedekning, til å grave seg ned i kunnskap om vann og avløp. Hva skjedde på veien?

De som har ansvar, må ha kunnskap

De som har ansvar, må ha kunnskap

Ingenting er viktigere enn VANN, er tittelen på Norsk Vanns ferske brosjyre til folkevalgte i kommunene. Mangel å kunnskap er en betydelig utfordring for forsvarlig forvaltning av ledningsnettet, som samfunnet er grunnleggende avhengig av.

[instagram-feed cols=5]