Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Vannfakta gratulerer RIF med VM-seier!

RIF har i løpet av de siste ti årene dyrket rollen som samfunnsrådgiver. Nylig fikk organisasjonen førsteplassen i den årlige kåringen av verdens beste organisasjon for rådgivere. Dette er en bragd, og Vannfakta gratulerer!

av | sep 15, 2022

RIF deltok i klassen for «Best advancement of a Cause, Advocacy Campaign or Event.

– Dette er enormt motiverende», sier administrerende direktør i RIF, Liv Kari Skudal Hansteen, i en pressemelding i etterkant. Hansteen mottok prisen i Geneve, sammen med RIFs styreleder Grethe Bergly fra Multiconsult.

«- RIF har i løpet av de siste ti årene dyrket rollen som samfunnsrådgiver», forteller Hansteen. «- Den internasjonale juryen har latt seg imponere av State of the Nation-rapportene om tilstanden i offentlig sektor på bygg- og anleggsområdet og hvordan de har lagt premisser for den politiske debatten på disse områdene», sier hun videre i pressemeldingen.

Les mer i RIFs nyhetsrom.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Bildet: Fra Vannbransjens innovasjonskonferanse 2023. Årets konferanse arrangeres 31 oktober. Konferansen gjennomføres i år på Thon Hotel Opra i Oslo, 31. oktober. Konferansens mål er å samle vannbransjen for å presentere innovative prosjekter, inspirere, dele...

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

De er født med 50 års mellomrom, og deler kjærligheten til faget, til kunnskapsdeling og til å lære. I år ledes VA-dagene by Pam for første gang av to engasjerte vann-entusiaster: Christen Ræstad og Charlotte Marie Trovaag.

[instagram-feed cols=5]