Vannfakta: en uavhengig nyhetsportal for vannrelaterte tema.

Tips oss

+47 907 666 43

Brosjyre for overvannsløsninger av betong

Norges største VA-leverandør, Basal, har de siste årene utviklet produktspekteret sitt fra i hovedsak betongrør og -kummer til et rikt utvalg innovative løsninger for fordrøyning, rensing og infiltrasjon av overvann.

av | nov 19, 2020

Blant overvannsløsningene fra Basal-bedriftene er også produkt utformet for sirkulærbruk av vann. Felles for løsningene er at de bygger på standard produkter, noe som gjør det trygt og enkelt å kombinere flere behov i ett og samme system.

Her er Basals produktkatalog for overvannsløsninger.

Basal er en kontinuerlig pådriver innen innovasjon og produktutvikling i tett samarbeid med sine norske kunder som byggherrer, konsulenter og entreprenører. Selskapet har fire ansatte og eies av 14 produsenter og leverandører av VA produkter i Norge. Basals hovedoppgave er å utarbeide felles produktløsninger og standarder. De utgir en rekke produktpublikasjoner. Basal holder også foredrag og kurs for byggherrer, konsulenter og entreprenører, og foreleser for studenter på universiteter og høyskoler.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Dugnad mot havnespy

Dugnad mot havnespy

Miljødirektoratet oppfordrer til en dugnad for å forebygge spredning av den ødeleggende arten havnespy. Lær om tre tiltak som kan bidra.

Delte kunnskap om smarte og digitale vannmålere

Delte kunnskap om smarte og digitale vannmålere

Smarte vannmålere engasjerer. 101 personer deltok på webinaret da kommuner og leverandører delte erfaringer om bruk av digitale vannmålere. Et vesentlig tema er anbefalinger til kommuner som vurderer å ta i bruk smarte vannmålere.  Webinaret startet med at Horten...

InfoTiles: Selger kunnskap og frihet

InfoTiles: Selger kunnskap og frihet

Først med detaljkunnskap over ledningsnettet kan kommunene arbeide bærekraftig og målrettet for å tette lekkasjene og trygge vannforsyningen.