Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Inviter til konferanse med stor takhøyde

VA-dagene 2023 er to dager pir fulle av høyaktuelle foredrag, erfarne fagfolk og gode muligheter for nettverksbygging og fine samtaler. Christen Ræstad kommer, kommer du?

av | jan 16, 2023

VA-dagene 2023 By Pam gjennomføres 12. og 13. april, på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Arrangørene har lyktes i å sette sammen et høyaktuelt program over to dager, med tema som har relevans for store deler av vannbransjen. 

Første dag av konferansen har fokus på bærekraft, miljø og klima samt sikkerhetsutfordringer i vannbransjen sett i lys av det nye trusselbildet. På andre dag vil temaene i hovedsak dreie seg om prosjekterfaringer, pris- og kontraktsutfordringer samt unge i bransjen.

Påmeldingene tikker allerede inn jevnt og trutt, med en god miks av bransjefolk fra ulike sammenhenger. Det var god oppslutning under VA-dagene 2022. Arrangørene har i år utvidet arrangementet til to dager med middag og overnatting. 

Også i år ledes konferansen av bransjenestor Christen Ræstad. Det garanterer kunnskapsrike og friske kommentarer og koblinger underveis. Nytt av i år er at det skal deles ut en pris til et medlem av VA-yngre. Målet er at dette skal gjøres til en årlig tradisjon på konferansen.

Her er hele programmet, omfattende informasjon og lenke til påmelding.

Bildet er fra VA dagene 2022. Arrangementet utvides i år til å gå over to dager.
Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Klimatilpassing overvann: Verktøy for å gjøre det

Klimatilpassing overvann: Verktøy for å gjøre det

Målet med Rambøll og Teknas kurs i Bærekraftig klimatilpasning og overvannshåndtering er å bidra til å styrke prosjektledere og andre aktører, som spiller en nøkkelrolle i å gjøre byer og tettsteder i Norge klimarobuste, slik at vi som samfunn kan tilpasse oss det...

Om å vekke politisk interesse for vann

Om å vekke politisk interesse for vann

Stortingsrepresentant Anne Kristine Linnestad, fra Høyre, gikk fra å være en engasjert 17-åring, som kjempet for full barnehagedekning, til å grave seg ned i kunnskap om vann og avløp. Hva skjedde på veien?

De som har ansvar, må ha kunnskap

De som har ansvar, må ha kunnskap

Ingenting er viktigere enn VANN, er tittelen på Norsk Vanns ferske brosjyre til folkevalgte i kommunene. Mangel å kunnskap er en betydelig utfordring for forsvarlig forvaltning av ledningsnettet, som samfunnet er grunnleggende avhengig av.

[instagram-feed cols=5]