Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Vant pris med løsning for overvann

NTNU-studentene Kamilla Tronhuus Hannasvik og Linn Lodgaard vant prisen for beste bachelor-oppgave innen vann- og miljøteknikk for 2020.

av | jan 5, 2021

Prisen ble delt ut av RIFs ekspertutvalg for vann og miljøteknikk, og de vant med NTNU oppgaven «Simulering og prosjektering av overvannstiltak i Hommelvik». I tillegg fikk de Næringslivsringens pris for beste bachelor på bygg.

Kamilla Tronhuus Hannasvik jobber til daglig som VA-planlegger hos COWIs kontor i Trondheim, mens Linn Lodgaard jobber i Asplan Viak.

Les mer om oppgaven og løsningsforslaget deres på Cowi.no.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Grøftefri rørfornying: Mye gøy i jobben!

Grøftefri rørfornying: Mye gøy i jobben!

Grøftefri rørfornying er et viktig tiltak når kommunene og vannbransjen skal innfri utslippskutt. Likevel benytter de færreste kommunene teknologien. I artikkelen beskriver Asplan Viak-rådgiver Siri Gamst Bøysen hvordan det er å arbeide med grøftefrie løsninger.

Mange svar i ny VA-rapport

Mange svar i ny VA-rapport

Anette Kveldsvik Desjardins presenterte innholdet i rapporten og prosessen frem mot den, for et lydhørt publikum under Norsk Vanns årskonferanse nylig. Hun er fagansvarlig for VA planer og forvaltning hos Asplan Viak, har ledet prosjektet som munnet ut i...

TraineeVANN – 10 ledige stillinger!

TraineeVANN – 10 ledige stillinger!

Årets traineeVANN-kull samlet på Norsk Vanns årskonferanse i Stavanger i september i år. Nå er det lyst ut 10 nye stillinger for unge som vil inn i vannbransjen. Norsk Vann har nylig lyst ut 10 stillinger i traineeVANN, for oppstart i september neste år. Kullet er nr....

[instagram-feed cols=5]