Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Vant pris med løsning for overvann

NTNU-studentene Kamilla Tronhuus Hannasvik og Linn Lodgaard vant prisen for beste bachelor-oppgave innen vann- og miljøteknikk for 2020.

av | jan 5, 2021

Prisen ble delt ut av RIFs ekspertutvalg for vann og miljøteknikk, og de vant med NTNU oppgaven «Simulering og prosjektering av overvannstiltak i Hommelvik». I tillegg fikk de Næringslivsringens pris for beste bachelor på bygg.

Kamilla Tronhuus Hannasvik jobber til daglig som VA-planlegger hos COWIs kontor i Trondheim, mens Linn Lodgaard jobber i Asplan Viak.

Les mer om oppgaven og løsningsforslaget deres på Cowi.no.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Ingrid vant hedersprisen!

Ingrid vant hedersprisen!

– Nå har ikke jeg vært i bransjen i 20 år. Men de 7 årene jeg har vært en del av dette, har Ingrid etter min mening pekt seg ut som den som har jobbet mest for de yngre, beskriver avtroppende leder i VA-yngre, Martin Stensland. Det var han som nominerte henne. 

Mindre sanitære avløpsanlegg: Kommunene svikter

Mindre sanitære avløpsanlegg: Kommunene svikter

Det beskriver Miljødirektoratet i en pressemelding. Under en tilsynsaksjonen Statsforvalteren har gjennomført i 25 kommuner, ble det avdekket at tre av fire kommuner fører ikke systematisk tilsyn og oppfølging med mindre sanitære avløpsanlegg. Når det ikke føres...