Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

TraineeVANN – 10 ledige stillinger!

Det landsdekkende traineeprogrammet innen vann og miljøteknikk, TraineeVANN, tilbyr et 24 måneders program med inntil 3 forskjellige bedrifter, kulturer og muligheter. Nå kan du søke!

av | okt 11, 2023

Årets traineeVANN-kull samlet på Norsk Vanns årskonferanse i Stavanger i september i år. Nå er det lyst ut 10 nye stillinger for unge som vil inn i vannbransjen.

Norsk Vann har nylig lyst ut 10 stillinger i traineeVANN, for oppstart i september neste år. Kullet er nr. 10 i rekken og søknadsfristen er 26. oktober.  Programmet er en ypperlig mulighet til å skaffe seg en bred kompetanse innenfor vannbransjen og få en flygende start på sin vannkarriere.

Her ligger hele utlysningsteksten.

Vinn – vinn

TraineeVANN er et viktig bidrag i innsatsen for å styrke vannbransjen, som leverer vårt viktigste næringsmiddel – VANN. Bransjen er stadig på utkikk etter faglig dyktige personer som kan sikre ivaretakelse av vannforsyning og miljø for hele samfunnet. I dag er det over 10 000 ansatte innen vannbransjen i Norge. Investeringsbehovet i bransjen, beregnet til 380 milliarder frem til 2040, viser at det er et stort behov for flere fagpersoner. Derfor har Norsk Vann etablert traineeVANN.

Virksomhetene i ordningen jobber med kompleks og kritisk infrastruktur, løser utfordringer knyttet til klimaendringene, forvalter og planlegger vann og miljøtekniske prosjekter. Som trainee vil du kunne arbeide med mange forskjellige oppgaver. Det avhenger av din bakgrunn og hva traineebedriften kan tilby. 

De ti stillingene som er lyst ut, er fordelt på: 

  • Agder:                     Kristiansand kommune og Arendal kommune
  • Rogaland:               Sandnes kommune, Ivar IKS og Stavanger kommune
  • Rogaland:               Stavanger kommune
  • Vestland:                ØyVAR as og Bergen Vann
  • Østfold:                  Indre Østfold kommune, Driftsassistansen i Viken og Våler kommune
  • Innlandet:              Hias og Norsk Vann
  • Trøndelag:             Melhus kommune, Trondheim kommune og Nordic Water
  • Akershus/Buskerud: Drammen kommune, Asker kommune, Glitrevannverket IKS
  • Akershus/Buskerud: Bærum kommune, Drammen kommune og Asker kommune
  • Akershus/Østfold: Grimsrud Entreprenør, Sweco Østfold og Nasjonalt senter for vanninfrastruktur
Hele VA-yngre gratulerte tidligere i år Ingrid Holøyen Skjærbakken med årets hederspris. På bildet bæres hun i armene på traineeVANN-kullet under Norsk Vanns årskonferanse 2022.

Ingrid Holøyen Skjærbakken, prosjektleder i Norsk Vann og primus motor for traineeVANN, ble den første mottakeren av VA- yngres hederspris. Les mer her.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Bildet: Fra Vannbransjens innovasjonskonferanse 2023. Årets konferanse arrangeres 31 oktober. Konferansen gjennomføres i år på Thon Hotel Opra i Oslo, 31. oktober. Konferansens mål er å samle vannbransjen for å presentere innovative prosjekter, inspirere, dele...

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

De er født med 50 års mellomrom, og deler kjærligheten til faget, til kunnskapsdeling og til å lære. I år ledes VA-dagene by Pam for første gang av to engasjerte vann-entusiaster: Christen Ræstad og Charlotte Marie Trovaag.

[instagram-feed cols=5]