Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Ny invitasjon fra Norconsult

For tredje gang inviterer Norconsult til en uke med webinar knytteet til bærekraft. I Bærekraftsuken 2023, fra 24. april til 28. april, gjennomføres over 60 webinarer med temaer innen sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft.

av | mar 24, 2023

Norconsult ønsker medarbeidere, kunder, studenter, bransjekolleger og andre interessenter velkommen til en uke med læring og diskusjoner om hvordan vi kan arbeide mot en mer bærekraftig fremtid, skriver Norconsult i en pressemelding.

Kunnskap vokser

Bærekraftsuken ble for første gang arrangert i 2021 og webinarene har hatt svært god deltakelse i begge de påfølgende årene. Også i år vil Norconsult fritt dele konkrete eksempler på utvikling av bærekraftige løsninger i praksis, i en stor variasjon av oppdrag, til inspirasjon og læring. 

«Kunnskap vokser når den deles» er kjernen i Norconsult-arrangementet Bærekraftsuken 2023, der foredragsholderne består av i hovedsak interne krefter. Vi har også med oss noen gode kunder som vil bidra til denne kunnskapsdelingen. Også i oppstartsåret var «Kunnskap vokser når den deles» en viktig faktor. Her er en Vannfakta-artikkel om Norconsults bærekraftsuke i 2021.

Her finner du hele programmet for Norconsults bærekraftsuke 2023, samt lenke for påmelding.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

De er født med 50 års mellomrom, og deler kjærligheten til faget, til kunnskapsdeling og til å lære. I år ledes VA-dagene by Pam for første gang av to engasjerte vann-entusiaster: Christen Ræstad og Charlotte Marie Trovaag.

Kommunene, KS – klimatilpasning og overvann

Kommunene, KS – klimatilpasning og overvann

Alt av klimatilpasning skal skje i kommunen og KS bidrar etter beste evne. Samtidig angår klimatilpasning oss alle og utfordringene må løses i samarbeid, mener avdelingsdirektøren.

[instagram-feed cols=5]