Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Blogger om å forebygge vannskade

VB, en rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet i Norge, utgir en blogg med blant annet tips og råd innen energi, vann og varme. Innholdet utformes av fagfolk internt samt gjesteskribenter.

av | aug 17, 2020

Å forebygge overvannssgader blir et stadig mer aktuelt tema, og de etablerte måtene å håndtere nedbør på må erstattes av nye.

Infiltrasjon, fordrøyning, avledning av vann er hovedtema for et nylig blogginnlegg beregnet for proff-markedet. Dette er også grunnleggende og god kunnskap for menigmann. I bloggen beskrives ulike tiltak som infiltrasjon gjennom regnbed, grøfter og permeable dekker. Her er beskrivelse av løsninger for blå-grønne tak og vegger, og tiltak som å tette bygg, benytte tilbakeslagsventil og å koble fra takrenner.

Du kan enkelt abonnere å bloggen fra rørleggerkjeden, og få informasjonen rett i egen innboks. Les mer her.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

VA-konferanse og kompetansedeling til felles beste

De er født med 50 års mellomrom, og deler kjærligheten til faget, til kunnskapsdeling og til å lære. I år ledes VA-dagene by Pam for første gang av to engasjerte vann-entusiaster: Christen Ræstad og Charlotte Marie Trovaag.

Kommunene, KS – klimatilpasning og overvann

Kommunene, KS – klimatilpasning og overvann

Alt av klimatilpasning skal skje i kommunen og KS bidrar etter beste evne. Samtidig angår klimatilpasning oss alle og utfordringene må løses i samarbeid, mener avdelingsdirektøren.

[instagram-feed cols=5]