Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Blogger om å forebygge vannskade

VB, en rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet i Norge, utgir en blogg med blant annet tips og råd innen energi, vann og varme. Innholdet utformes av fagfolk internt samt gjesteskribenter.

av | aug 17, 2020

Å forebygge overvannssgader blir et stadig mer aktuelt tema, og de etablerte måtene å håndtere nedbør på må erstattes av nye.

Infiltrasjon, fordrøyning, avledning av vann er hovedtema for et nylig blogginnlegg beregnet for proff-markedet. Dette er også grunnleggende og god kunnskap for menigmann. I bloggen beskrives ulike tiltak som infiltrasjon gjennom regnbed, grøfter og permeable dekker. Her er beskrivelse av løsninger for blå-grønne tak og vegger, og tiltak som å tette bygg, benytte tilbakeslagsventil og å koble fra takrenner.

Du kan enkelt abonnere å bloggen fra rørleggerkjeden, og få informasjonen rett i egen innboks. Les mer her.

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Kurs: Overvannsdisponering i hagen

Kurs: Overvannsdisponering i hagen

Overvann for gartnere: Norges grønne fagskole – Vea arrangerer et høyaktuelt kurs, hvor deltakerne lærer å avdekke og å utnytte tomtens potensiale for overvannsdisponering.

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Åpent for påmelding: Vannbransjens Innovasjonskonferanse

Bildet: Fra Vannbransjens innovasjonskonferanse 2023. Årets konferanse arrangeres 31 oktober. Konferansen gjennomføres i år på Thon Hotel Opra i Oslo, 31. oktober. Konferansens mål er å samle vannbransjen for å presentere innovative prosjekter, inspirere, dele...

De yngres vannpris til Martin!

De yngres vannpris til Martin!

Bildet: Martin Stensland fikk tildelt Dråpen - de yngres vannpris - for 2024. Her sammen med Ingrid Holøyen Skjærbakken i Norsk VAnn og VA-yngre og Knut Stensberg i SG PAM Norge. (Foto: Jørn Søderholm)  – Prisvinneren for 2024 har gjennom sitt arbeid...

[instagram-feed cols=5]