Vannfakta: Uavhengig faktaportal om vannrelaterte tema for folk flest

Tips oss

+47 907 666 43

Singapore etterlyser fire innovative vann-løsninger

PUB, Singapores nasjonale «vannverk» med ansvar for øystatens vannforsyning og vannbehandling, utlyser hvert år en «challenge» for løsninger på spesifikke problemstillinger. Utlysningen er internasjonal, i år er tidsfristen 10. august.

av | jul 6, 2021

Allerede 14. juli arrangeres informasjonsmøte. 

Utenlandske bedrifter eller institusjoner kan delta i utfordringen, og vinnende løsninger mottar SG$250,000, hvilket tilsvarer ca. 1,6 millioner norske kroner. Deltakerne trenger ikke å være Singapore-registrert, men løsningene må demonstreres i og/eller være relevant for Singapore.

Årets problemstillinger/Problem Statements er innen:

  1. Realtids identifikasjon av organisk materiale i avløp/kloakk – sensorer, måleinstrument.
  2. Kartlegging av underjordiske VA-system, som rør, kanaler og tunneler, det vil si løsninger som ikke medfører graving.
  3. Kostnadseffektiv registering av nedbør gjennom lavkostsensorer, måleinstrument o.l.
  4. Innovative løsninger for å beskyttels kystlinjen, knyttet til den betydelige havnivåstigningen øystaten må forberede seg på.

Fakta og kontaktinformasjon

og her:  Innovation Challenge Home (pub.gov.sg)

Frist for å sende inn forslag til innovative løsninger på disse områdene er 10. august. PUB gjennomfører informasjonsmøte om utfordringen 14. juli kl. 4-5:30PM (SG), det vil si kl. 10-11:30 norsk tid. Påmelding her. www.go.gov.sg/pubgic21info  

Innovation Norway Singapore bistår norske bedrifter eller institusjoner som har relevante løsninger eller ideer, og som ønsker å delta i utfordringen. Innovation Norway Singapore kan være behjelpelige med prosessen og eventuelt lokale partnere.  

Kontakt eventuelt Innovation Norway & Royal Norwegian Embassy, ved Per Christer Lund, PhD, Science & Technology Counsellor. M (Singapore):  +65 9699 0673, M (Norway): +47 94 83 95 01
perlu@innovationnorway.no www.linkedin.com/in/pelund

Innovation Norway Singapore: 16 Raffles Quay – #44-01 Hong Leong Building, 048581 www.innovasjonnorge.no

Inger Anita Merkesdal
Vannfakta tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Fra Norsk Vanns årskonferanse 2024: Og vinnerne er!

Fra Norsk Vanns årskonferanse 2024: Og vinnerne er!

Vinneren av Årets bedreVANN virksomhet 2023 er Nesodden kommune! Her representert ved Roger Taaje, avdelingsleder for infrastruktur og vannmiljø og Niclas Wigforss, avdelingsleder vann og avløp prosjekt og forvaltning. Fra juryens begrunnelse: Vinneren av Årets...

Beskrev tiltak for bærekraftig, fremtidsrettet ledningsnett

Beskrev tiltak for bærekraftig, fremtidsrettet ledningsnett

Hvordan bør VA-transportsystemer bygges og rehabiliteres i dag, for at vi skal nå målet om et ledningsnett som møter fremtidige krav og rammebetingelser på en bærekraftig måte. Det var temaet for et SSTT-webinar med sivilingeniør Anette Kveldsvik Desjardins, som er fagansvarlig for VA-planer og forvaltning hos Asplan Viak. I artikkelen oppsummeres svarene i fem hovedpunkt.

Verdig prisvinner pådriver for helhetlig vannforvaltning

Verdig prisvinner pådriver for helhetlig vannforvaltning

«Min våte drøm er at …» starter Bent Braskerud når han svarer på spørsmålet: Hva er det som driver deg i arbeidet nå? Årets Vannpris-vinner, Bent Braskerud, bygde Norges første regnbed i hagen sin, anla grønt tak på garasjen og har stått i bresjen for å gjøre Oslo blå, grønn og vakker i solskinn og trygg når det bøtter ned

[instagram-feed cols=5]